Zumba Kids Haarlem Sportcentrum Wu Dae

ZUMBA KIDS IN HAARLEM

Zumba kids voor kids van 4 tot 15 jaar die van lekker dansen en springen houden.
Lekker swingen op Salsa, Merengue, Reggaeton en natuurlijk Hip-Hop. En terwijl je lekker beweegt, danst en springt werk je aan je conditie, Je hebt het niet eens door!

DOE MEE!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefles.
Je kunt dan de sfeer proeven en lekker meedoen.
Wedden dat het bevalt?

JE EIGEN MOVES

Tijdens de les worden er op speelse manier dansjes aangeleerd, maar word ook aan de kinderen geleerd hun eigen moves te verzinnen, dansjes in elkaar te zetten, voor de groep staan etc. Dit geeft meer plezier in de les en zal het zelfvertrouwen vergroten. Het is super om te zien wat de kinderen dan allemaal laten zien. Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van Zumba Kids spreekt het ook de kinderen aan om te shaken en te swingen op de muziek. Na het 1 keer mee gedaan te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te houden zijn. Instromen kan op elk moment.

Zumba Kids Haarlem Sportcentrum Wu Dae

ZUMBA KIDS IS ER VOOR ALLE KINDEREN

Ons programma is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. In ons Sportcentrum zijn er 2 groepen. Een groep van 4 t/m 8 jaar en een groep van 9 t/m 14 jaar). Ben je jonger dan 4 jaar?
Ga dan eens kijken bij onze Peuterdans groep.

– Dansjes leren
– Zelfvertrouwen
– Concentratie
– Positieve energie
– Zelf dansjes maken
– Voor de groep staan
– Instromen kan elk moment

TRAIN WANNEER JE WILT

1 x in de week meedoen aan een groepsles naar keuze.

ROOSTER LESTIJDEN
DONDERDAG:
vanaf 4 jaar t/m 9 jaar
16.30-17.15
KOSTEN
1x p/w €29,- p/m

Zumba Kids in Haarlem

Voor kids van 4 tot 15 jaar
Lekker dansen en springen
Vele dansstijlen
Altijd instromen
Je eigen moves
Fitness op muziek en maak je eigen moves

Wat is ZumbaKids®?

Zumba is fitness op Latijns-Amerikaans muziekritmes. Lekker swingen op Salsa, Merengue, Reggaeton en natuurlijk Hip-Hop. En terwijl je lekker beweegt, danst en springt werk je aan je conditie, Je hebt het niet eens door!

ZumbaKids® is er voor alle kinderen

Ons programma is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 15 jaar. In ons Sportcentrum zijn er 2 groepen. Een groep van 4 t/m 8 jaar en een groep van 9 t/m 14 jaar). Ben je jonger dan 4 jaar? Ga dan eens kijken bij onze Peuterdans groep.

Je eigen moves

Tijdens de les worden er op speelse manier dansjes aangeleerd, maar word ook aan de kinderen geleerd hun eigen moves te verzinnen, dansjes in elkaar te zetten, voor de groep staan etc. Dit geeft meer plezier in de les en zal het zelfvertrouwen vergroten. Het is super om te zien wat de kinderen dan allemaal laten zien. Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van ZumbaKids® spreekt het ook de kinderen aan om te shaken en te swingen op de muziek. Na het 1 keer mee gedaan te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te houden zijn. Instromen kan op elk moment.

Schrijf je nu in voor een
gratis proefles

ROOSTER LESTIJDEN
DONDERDAG:
vanaf 4 jaar t/m 9 jaar
16.30-17.15
KOSTEN
1x p/w €29,- p/m
Balistraat 4   -   2022 XZ Haarlem   -   sportcentrumwudae@gmail.com   -   Bel 023-8443888   -